İSTANBUL / SİLİVRİ - Kavaklı Ortaokulu

Kavaklı Ortaokulu

Kavaklı Mahallesi Beykoz Caddesi No 1 Silivri / İSTANBUL
Vizyon
Biz Kavaklı Ortaokulu olarak istiyoruz ki; Okulumuzda eğitim öğretim temel ihtiyaç kabul edilsin, her öğrenciye her türlü fırsatı verildiği veliler tarafından bilinsin, bize destek versinler ve güvensinler, Bilgiyi, teknolojiyi kullanmak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz için öncelikli olsun,bilgiyi kullanan, yeni bilgiler üreten öğretmen öğrencilerimiz bu bilgileri çevre ile paylaşsınlar, Okulumuzda bütün personel mükemmele ulaşmak için çaba harcasın. Çocukların kişilik gelişimlerini ön planda tutan, saygıya, sevgiye inanan, özgürce karar verebilecek kadar olgunlaşmış, gelecekteki hayatını aldığı eğitime göre yönlendirebilen, vatanına ve milletine bağlı bireyler yetiştirmeyi amaçlayan kurum olarak Milli Eğitim Sistemimizdeki yerini almayı istiyoruz.
Misyon
Biz Kavaklı Ortaokulu olarak ; Bütün öğrencilerimizin bilgili ,becerili, kendine güvenen ve saygılı, çağımıza uygun gelişen teknolojiyi kullanabilen ,yeniliklere açık, gücünü kendi toplumsal değerlerinden alan, Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda, vatanını, milletini seven kişiler olarak yetişmeleri için varız. Bütün öğrencilerimizin eğitim öğretimlerini sağlamak için varız. Öğretmenlerimizi , velilerimizi ve yöneticilerimizi değişen ve gelişen teknolojiye hazırlamak için varız.
Öğretim Şekli :Tekli öğretim
DOĞAL GAZ