İSTANBUL / SİLİVRİ - Kavaklı Ortaokulu

Mrt

Haz

Küçük Erkekler Kaleli Yakantop İstanbul şampiyonu olan takımımız kupa ve madalyalarını İlçe Gençlik Spor müdürümüzün elinden aldılar. Ögrencilerimizi ve öğretmenimizi tebrik ederiz.

Haz

Silivri Kavaklı Ortaokulu küçük erkekler kaleli yakantop takımımız Silivri ve Istanbul'daki tüm rakiplerini eleyerek İstanbul şampiyonu olmuşlardır. Öğretmenleri Melis Gümüş Başbunar'ı ve öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Mrt

İlkokulda 2/A sınıfından Nursena Batı, Ortaokulda 5/A sınıfından Belinay Çotuk adlı öğrencilerimiz İstiklal Marşı Okuma Yarışmasında okul birincisi seçilmişlerdir. İlçede okulumuzu temsil ettiler öğretmen ve öğrencilerimize başarılar dileriz

Şbt

Geleneksel çocuk oyunları kaleli yakantop turnuvasında okulumuz küçük erkekler takımı Silivri şampiyonu olmuştur. Silivri'yi İstanbul'da temsil etme hakkı kazanmışlardır. Sporcularımıza ve Beden eğitimi öğretmenimiz Melis Gümüş Başbunar'a Kavaklı Ortaokulu olarak Istanbul finallerinde başarılar dileriz.

Ock

Geleneksel çocuk oyunları mendil kapmaca turnuvasında Kavaklı Ortaokulu Yıldız Erkekler takımı Silivri 1.si olmuştur. Silivri'yi İstanbul'da temsil etme hakkı kazanmışlardır. Sporcularımıza Kavaklı Ortaokulu olarak başarılar diliyoruz.